Ekdom In De Ochtend

Boris - 'Best Of Me'

  1. Nieuwschevron right
  2. Boris - 'Best Of Me'

Na meer dan een jaar complete stilte flikt Boris het weer met 'Best Of Me'. Supergoede plaat en Gerard roept 'm meteen uit tot zijn 5-sterren Track!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat was een hele aangename verrassing in Gerards mailbox! Daar zat vorige week ineens een splinternieuwe track in van Boris Titulaer: 'Best Of Me'. En die viel zo in de smaak dat hij na een primeur op de vrijdag, op de maandag uitgeroepen werd tot Gerards 5-sterren Track. Dus hoor je hem een week lang, elke ochtend op NPO Radio 2!

The Artist Formally Known As...

Boris Titulaer... We moeten hem tegenwoordig weer 'gewoon' Boris noemen, want het hoofdstuk Bo Saris wil 'ie zo snel mogelijk afsluiten. Dat project leverde best mooie liedjes op (denk alleen al aan 'The Addict' en 'She's On Fire'), maar ook heel veel ellende, zowel financieel als persoonlijk. Het ging even een tijdje niet zo lekker met Boris en daarom kwam er ook zo lang geen enkel teken van muzikaal leven.

'Best Of Me'

Until now! 'Gewoon' weer onder de naam Boris heeft hij alle ervaringen van de afgelopen tijd in de track 'Best Of Me' gestopt. Half in Nederland, half in Londen gemaakt met een heel vet elektronisch dance-achtig sausje erover. En natuurlijk komt hij deze week langs om 'm live te spelen!

Ster advertentie
Ster advertentie