Muziekcafé Zomerspecial met Miss Montreal
AVROTROS Muziekcafé

23 juli 2018 14:15

Zaterdag 28 juli is Miss Montreal te gast geweest bij de derde Zomerspecial van Muziekcafé op NPO Radio 2. Check hieronder de fragmenten.


(Foto: Bullet-Ray)

Zomerspecial met Miss Montreal 

Afgelopen zaterdag is Miss Montreal te gast geweest bij Daniël Dekker in de studio voor de derde Zomerspecial van Muziekcafé. Twee uur lang hoorde je de muzikale verhalen van frontvrouw Sanne Hans over haar eigen festival Bierpop, haar ervaringen over performen, haar muzikale vrienden én de mooiste concertherinneringen. De hele uitzending terugluisteren? Dat kan hier.


"Live op de radio, ja dat blijft gewoon eng"


- Miss MontrealHet is alweer een aantal maanden geleden dat Miss Montreal te gast was bij Muziekcafé, maar toch vindt ze het iedere keer weer spannend. "Weet je wat ik altijd zo spannend vind? Dat je speelt bij Muziekcafé als je net iets nieuws hebt", aldus Sanne Hans. Check het hele fragment hier: 

Miss Montreal vindt spelen bij Muziekcafé toch vaak spannend


​Miss montreal over haar nieuwe single


"Ik ben echt super trots"


- Miss MontrealMiss Montreal heeft in samenwerking met Fais haar nieuwe single 'Till The Sun Comes Up' uitgebracht. Ze is gelukkiger dan ooit en dat is terug te horen in haar nieuwe nummer. "Het hele verhaal gaat eigenlijk over dat ik een nieuw leven heb en helemaal verliefd ben op Bonaire en op kitesurfen. En dat het mij niet uitmaakt waar ik ben, als ik maar met die leuke jongen ben". 

Miss Montreal is nu gelukkiger dan ooit


Bekijk hieronder de single 'Till The Sun Comes Up': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies."Iedereen op Bonaire hoort de nummers al live ver voordat ik het uitbreng". Sanne is verliefd op het eiland en haalt daar dan ook veel inspiratie vandaan. "Ik ben daar echt helemaal zen." ​Maar hoe is ze bij dat eiland gekomen? Beluister het fragment hier: 

Sanne Hans krijgt muzikale inspiratie op Bonaire

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties