Artiest

2 Brothers On The Fourth Floor

  1. Artiestenchevron right
  2. 2 Brothers On The Fourth Floor
De naam van dit duo doet vermoeden dat het om twee broers gaat... nou niets is minder waar. 2 Brothers on the fourth floor bestaat uit zangeres Des'Ray en rapper D-Rock. Zij scoren in de jaren '90 monsterhits met onder andere 'Never Alone', 'Dreams' en 'Come Take My Hand'.

Twee broers

We gaan terug naar de periode dat Des'Ray en D-Rock nog geen onderdeel uitmaken van het duo. De broers Martin en Bobby Boer noemen zichzelf 2 Brothers on the 4th Floor en scoren onder deze naam twee hits in Nederland: 'Can't Help Myself' en 'Turn Da Music Up'. Nadat de broers hebben besloten uit de spotlights te stappen maakt 2 brothers in 1994 een herstart. Ditmaal vormen zangeres Des'Ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Phillips) het gezicht.

Hits

2 Brothers on the fourth floor scoort in de jaren negentig een enorme reeks aan hits. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Voorbeelden zijn 'Dreams', 'Never Alone', 'Come Take My Hand', 'Fairytales' en 'I'm Thinkin Of U'.

Gestopt

In 2001 besluiten Des'Ray en D-Rock te stoppen. Wel laat het duo weten dat je de muzikanten echter nog altijd bellen als je een keer een feestje hebt. Dan spelen ze hun hits met liefde nog een keer.

Nummers van 2 Brothers On The Fourth Floor