Programma
AVROTROS

Bart bespreekt eurodance knaller Never Alone met 2 Brothers On The 4th Floor

foto: AVROTROS - Chantal Koolhoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Bart bespreekt eurodance knaller Never Alone met 2 Brothers On The 4th Floor

30 jaar na de release van een van de grootste eurodance kneiters ooit zit Bart in de Wisseloord Studio met 2 Brothers On The 4th Floor om hun wereldwijde hit Never Alone laagje voor laagje te bespreken. Bekijk en beluister hier de nieuwste aflevering van Barts Classic Track.

Het is één van de bekendste eurodance hits ooit, die je gelíjk meezingt bij het horen van de woorden ‘black and white…’. Voor het eerst vertellen zowel het 2 Brothers duo voor de schermen áls het 2 Brothers duo achter de schermen samen hun verhaal over het ontstaan van de verbindende radiohit Never Alone.

Dé perfecte eurodance sounds

Je hoort hoe Des’ray haar zang mét kraakje na een avondje stappen heeft ingezongen, hoe D-Rock binnen 5 minuten een rap had liggen, en hoe producers Martin en Bobby Boer op zoek waren naar dé perfecte sounds voor hun hit in the making. Bekijk hier de aflevering:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgebreide Classic Track podcast

De video is slechts een gedeelte van de opnames. De uitgebreidere podcast over Never Alone vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#31 - 2 Brothers on the 4th Floor - Never Alone - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames met onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie