Barts Classic Track NL #21: Miss Montreal - ‘Being Alone At Christmas’

Barts Classic Track NL #21

Kersttruien? Check. Kerstboom? Check. Miss Montreal? Check! Bart en Sanne Hans bespreken samen ‘Being Alone At Christmas’ in Classic Track #21.

We zitten alweer helemaal in de kerstsfeer! Bart ontleedt deze week de kerstklassieker van Miss Montreal: ‘Being Alone At Christmas’.

Ontelbaar veel laagjes 

Meerdere piano’s, kerstbellen, kerkklokken, verschillende koren en zelfs rendieren zitten in deze goedgevulde kerstplaat van Sanne. Voor Bart een feest om daar eens door te spitten achter het grote mengpaneel van de Wisseloord Studio’s. 


"Het grappige is zelfs dat ik helemaal niets met Kerst heb. "


- Sanne HansKerstplaten Do’s and Don’ts

Miss Montreal is inmiddels erg bedreven in het maken van kerstliedjes, ondanks dat ze een hekel aan het schrijven ervan blijkt te hebben. Ze bespreekt een aantal do’s and don’ts. Want wat is nu een kersthit zonder modulaties? 

Bekijk hier Barts Classic Track NL #21: Miss Montreal - 'Being Alone At Christmas'

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Uitgebreide podcast

De video is een korte versie van de Classic Track. Wil je volledige gesprek tussen Bart en Sanne horen? Check dan de podcast! Je vindt ‘m onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! 

Miss Montreal - Being Alone At Christmas


Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, Kensington, De Dijk en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je op zijn Facebook-pagina en in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.


AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties