Barts Classic Track NL #11: Stef Bos - 'Papa'

Barts Classic Track NL #11

Stef Bos en Bart ontleden samen Stefs gigantische hit 'Papa'. Een emotionele Classic Track vol mooie verhalen.

"Die ene zin, waar het allemaal over gaat: Papa, ik hou steeds meer van jou. Eigenlijk de rest, en die hele tekst, is allemaal in dienst van..."


- Stef Bos over de tekst van PapaIn 1991 scoorde Stef Bos een enorme hit met zijn nummer 'Papa', wat hij geschreven had voor zijn vader, bij wie destijds kanker was geconstateerd. In Barts Classic Track #11 vertelt Stef hoe hij toen als twintiger in het leven stond, wat het verschil is met nu, en waarom hij toen voor 'Papa' bepaalde keuzes maakte die je normaal gesproken niet in een popproductie tegenkomt. De emotionele ontstaansgeschiedenis van het nummer overvalt niet alleen Bart, maar ook Stef Bos zelf. 


"Soms is het goed om jezelf van vroeger te ontmoeten, dan weet je waar je nu bent"


- Stef BosBekijk hier Barts Classic Track NL #11 - 'Papa': 

Podcast

Luister het hele gesprek met Stef Bos, vol met mooie momenten en verhalen, terug in Barts Classic Track: De Podcast. De half uur durende podcast is te vinden op iTunesStitcherSpotifynporadio2.nl/podcasts en in de NPO Radio 2-app. 

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je op zijn Facebook-pagina en in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL .

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties