Over Evert en Jeroen


Helemaal het einde, en tegelijkertijd het begin van een nieuwe week. In WILDGROEI bespreken Evert en Jeroen op humoristische wijze dingen die hun opvielen aan de afgelopen week. Dit alles met een gezonde dosis zelfspot en persoonlijke verhalen van hunzelf en van hun luisteraars. Elke zondag- op maandagnacht van 02 tot 04 op NPO Radio 2 (BNNVARA)
 
Evert Duipmans
Evert Duipmans (28 mei 1987) is tijdens zijn jeugd al veel bezig met muziek. Hij leert op jonge leeftijd piano spelen en neemt als kind radioprogramma's op met een oude cassetterecorder. 
 
Op 15-jarige leeftijd begint hij als DJ in het lokale jeugdhonk en via via komt hij bij de lokale omroep in Sneek terecht. Hij verhuist naar Enschede voor zijn studie, maar is voornamelijk bezig met cabaretvoorstellingen schrijven, spelen in bands en radio maken. In 2017 wint hij samen met Jeroen Mulder een Lokale Omroep Award met het radioprogramma WILDGROEI. Sindsdien zijn ze met dit programma bij de NPO te beluisteren.
 
Jeroen Mulder
Nadat Jeroen (1994) radioverslag had gedaan van de finish van een grote studentenestafetterace (de Batavierenrace), had hij de smaak te pakken. De snelheid, energie, en spanning van radio gaf hem zo’n kick, dat hij ook wel eens wekelijks radio wilde proberen te maken. Samen met Evert bedachten ze WILDGROEI en zo kwamen ze via TV Enschede FM, en NPO KX bij NPO Radio 2 terecht. Daarnaast is Jeroen bezig met zijn promotietraject in de statistiek aan de Universiteit Utrecht, houdt hij zich bezig met cabaret, en vindt hij het eigenlijk heel gek om in de derde persoon over zichzelf te schrijven.