Naar homepage
Top 2000

Brian May lag onlangs in het ziekenhuis na hartaanval

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Brian May lag onlangs in het ziekenhuis na hartaanval

De 72-jarige Queen-gitarist vertelt op Instagram dat hij onlangs een hartaanval heeft gehad. Naar eigen zeggen heeft hij veertig minuten lang pijn op zijn borst gehad.

De ondraaglijke pijn kwam door een verdrukte zenuw. In een video op Instagram vertelt hij: "Het voelde als een schroevendraaier in mijn rug." Naast de verdrukte zenuw kreeg May een hartaanval die volgens hem klein was en weinig schade heeft aangericht.

Toch was een bezoek aan het ziekenhuis nodig. May heeft drie stents gekregen die geblokkeerde bloedvaten moeten openen. Naar eigen zeggen liep de gitarist met een sterk hart de ziekenhuisdeuren weer uit. Brian May was al niet topfit, hij scheurde niet lang voor dit incident een spier in zijn bil tijdens het tuinieren. Door dat ongelukje liep hij al met krukken.

'Sheer Heart Attack'

In de video vertelt hij ook over zijn twijfels voor de titel van een ouder Queen-album Sheer Heart Attack waarop onder andere 'Killer Queen' staat: "Ik maakte me een beetje zorgen over die albumtitel en was bang dat we iemand tegen de borst zouden stoten die daadwerkelijk een hartaanval had gehad. Ik ben eigenlijk best opgelucht dat ik nu bij die club hoor en ik die albumtitel helemaal niet erg vind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie