Top 2000

Speel dit weekend de Top 2000 Pubquiz met Leo Blokhuis

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Speel dit weekend de Top 2000 Pubquiz met Leo Blokhuis

Het is dit weekend weer tijd voor de Top 2000 Pubquiz! Op vrijdag 19 februari zit Leo Blokhuis weer op jou en je vrienden te wachten. Speel je mee?

Elke maand zit Leo Blokhuis om 20.30 uur klaar in zijn werkkamer. Hij stelt daar vragen over popmuziek à la Top 2000 a gogo. Onze popprofessor stelt vragen aan de hand van videoclips, haalt Top 2000-noteringen door de mangel en krijgt deze week ook nog eens hulp van NPO Radio 2-collega Stefan Stasse.

Vergeet voorlopig trouwens even dat de quiz 'elke maand' is. Zolang de avondklok duurt spelen we de pubquiz namelijk net even wat vaker. Dit doen we in elk geval op vrijdag 5 & 19 maart. Hou onze site goed in de gaten voor de laatste updates!

Hoe speel je mee

Meespelen is heel erg makkelijk! Ga vrijdag 19 februari iets voor 20:30 uur naar top2000onlinecafe.nl, betreed het online café via ‘vrij verkennen’ en klik op de link naar de quiz. Het is aan te raden de quiz te spelen op desktop of laptop.

Speel je samen in een team? Bepaal dan van tevoren wie de teamleider is. Degene klinkt op de ‘Samen Beleven’ button rechts in beeld, voert zijn naam in en deelt de gegeven unieke url per mail met de leden van zijn team. Door op die link te klikken komen alle teamleden terecht in een gezamenlijke chatbox in het online café waar ze met elkaar kunnen chatten. Verder kan niemand deze chat zien en dus is afkijken onmogelijk. Via het Facebook-evenement kan je een scoreformulier downloaden, maar je kunt de score ook gewoon met pen en papier bijhouden.

Pak verder nog een hapje en een drankje en je bent klaar voor een heerlijke avondje quizzen!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie