NPO Radio 2 Top 2000

Zoom mee vanuit je woonkamer: Join het Thuiscafé!

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Zoom mee vanuit je woonkamer: Join het Thuiscafé!

Je kunt het Top 2000 Café dit jaar virtueel bezoeken vanaf de bank!

Het Top 2000 Café staat namelijk vol met tv-schermen waarop je als bezoeker te gast kunt zijn vanuit je eigen woonkamer. Zo kunnen we samen naar de Top 2000 luisteren in de leukste Zoom-meeting van het jaar. Zien we jou straks op een scherm aan de bar?

Zo werkt het:

1. Maak van jouw woonkamer het gezelligste café van Nederland, bijvoorbeeld door ons Top 2000 Thuispakket te downloaden;

2. Pak een hapje en een drankje;

3. >> Join het Thuiscafé << (Let op: De Top NPO Radio 2 Top 2000 start 25 december om 00.00 uur)

Let op: Het kan zijn dat gedeeltes uit deze Zoom-sessie door de Nederlandse Publieke Omroep gebruikt worden voor onder meer uitzending en promotie (onder meer via radio, televisie en online). Door het aanwezig zijn in deze Top 2000 Zoom-sessie, verleen je de Nederlandse Publieke Omroep onherroepelijk toestemming de opnamen (inclusief je portret) in welke vorm dan ook openbaar te maken en te verspreiden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, noch kan het aanleiding zijn of geven tot enige (nadere) vergoeding.

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

Jouw Top 2000 Thuiscafé is van 25 t/m 31 december dag en nacht geopend! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie