NPO Radio 2 Top 2000

Beyoncé zingt The Way We Were voor Barbra Streisand

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Beyoncé zingt The Way We Were voor Barbra Streisand

In 2008 zingt Beyoncé de klassieker The Way We Were speciaal voor Barbra Streisand!

The Kennedy Center Honors worden jaarlijks toegekend aan personen die een grote bijdrage hebben geleverd aan de Amerikaanse cultuur. Waaronder veel muzikanten! Tijdens deze uitreiking worden nummers van de groep of artiest vertolkt door andere bekende muzikanten. Barbra Streisand kreeg in 2008 de felbegeerde onderscheiding. Het was Beyoncé die de taak op zich nam om Streisands nummer The Way We Were te zingen. Een spannend moment voor Queen Bey, want Barbra herself zat natuurlijk in het publiek!

Bekijk hieronder het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Way We Were

Geschreven door Marvin Hamlisch en Alan Bergman. The Way We Were is de titelsong van de romantische film waarin Barbra Streisand en Robert Redford de hoofdrollen spelen. De film gaat over twee mensen die verliefd op elkaar worden, maar totaal verschillende karakters hebben. The Way We Were wint een Academy Award voor Beste Song en in 1974 een Grammy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 Top 2000

In 2023 staat The Way We Were van Barbra Streisand op 1969 in de NPO Radio 2 Top 2000. Benieuwd hoe haar muziek zich door de jaren heeft bewogen door de lijst? Bekijk dan hier de statistieken.

Ster advertentie
Ster advertentie