NPO Radio 2 Top 2000

Melanie C zingt akoestische versie van Too Much

foto: ANP
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Melanie C zingt akoestische versie van Too Much

Melanie C mag vandaag 50 kaarsjes uit blazen! We blikken vandaag terug op haar muzikale carrière als soloartiest, maar dan wel met een Sporty Spice-tintje.

In 1997 brengen de Spice Girls Too Much uit als de tweede single van hun tweede studioalbum Spiceworld. Too Much wordt grotendeels geschreven door Geri Halliwell over complexiteit van liefde. Het nummer opent de gelijknamige Spice Girls-film uit datzelfde jaar. In de openingsscène zingen de internationale popsterren dit nummer op Top Of The Pops voor een groot aantal fans, fotografen en media.

Sporty Spice

Door de jaren heen hebben verschillende artiesten hun unieke draai aan het nummer gegeven. Zo komt Postmodern Jukebox met een jazz doordrenkte cover en zorgt DJ Molella voor een dansremix. In dat rijtje valt één naam op: Melanie Chisholm. 3 jaar geleden brengt Sporty Spice – net voor Valentijnsdag - een akoestische versie uit van Too Much. Hieronder voert ze haar versie op in de Londense Royal Albert Hall.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is niet de eerste of enige keer dat Melanie een akoestische vertolking van het nummer zingt. Zo zingt ze een ingetogen versie van het nummer live tijdens de Chris Evans Breakfast Show, begeleid door Richard Osman, Adil Ray, Kirsty Young, Georgia May Foote en Giovanni Pernice.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie