Het Top 2000 Café





Wachtijden Top 2000 Café

Kom je van ver? Hou dan goed beeldengeluid.nl/top2000 in de gaten, want daar worden de actuele wachttijden gecommuniceerd. 

Openingstijden Top 2000 Café

Het café is geopend van 5:00 uur 's ochtends tot en met 3:00 uur 's nachts, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Oudejaarsavond. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven de Top 2000 bij te wonen werkt het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid met blokken van 30 minuten.

De openingstijden van het Top 2000 Café zijn:

25 december                     Nog niet bekend
26 t/m 30 december          5:00 - 3:00 uur 
31 december.                    5:00 - 20:15 uur 

Let op: de laatste inloop is om 01:00 uur!

Tijdens de Top 2000 kun je het café bezoeken voor slechts 3 euro p.p. (aan de deur). Om een populair en massaal bezocht evenement als Top 2000 toegankelijk en veilig te houden, zijn extra maatregelen genomen. Deze maatregelen kosten geld en daarom vragen we aan de bezoekers een bijdrage in die kosten. Zodoende kunnen we er met z’n allen weer een prachtig, uniek, gezellig en muzikaal feestje van maken! 

De plaatsen worden op volgorde van binnenkomst uitgedeeld, dus er kan sprake zijn van lange wachttijden! Zodra je een kaartje hebt dan is het niet meer nodig om in een wachtrij te staan. Je kunt je gewoon vermaken rondom Beeld en Geluid met andere leuke dingen. 

Waar?

Het Top 2000 Café bevindt zich in Beeld en Geluid. 

Adres: 
Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Parkeren

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw, maar het is ook mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein van Media Park aan de overzijde van Beeld en Geluid. Let op: voor beide parkeerlocaties geldt betaald parkeren.  

Openbaar vervoer

Kom je liever met de trein? Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid ligt op loopafstand van het NS-station Hilversum Media Park. Als je uit de trein stapt zie je het gebouw al liggen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het Top 2000 café is toegankelijk voor mensen in een (elektrische) rolstoel.