STER Advertentie

Top 2000 Nieuws

Michael Jackson en Slash stelen de show met spectaculair liveoptreden 'Black Or White'

In 2001 zetten Michael Jackson en Slash hun beide talenten goed in de spotlight met het liveoptreden van 'Black Or White'.

Speel live mee: Leo Blokhuis presenteert de Top 2000 Pubquiz

Vind je het leuk om je muziekkennis te testen en houd je wel van een leuke pubquiz? Dan zit je op vrijdag 27 november helemaal goed in het Top 2000 Online Café.

De vijf hoogste noteringen van Tina Turner in de Top 2000

De muziek van The Queen of Rock, Tina Turner, scoort ieder jaar erg goed in de Top 2000. Hier gaan we de vijf hoogst genoteerde nummers van 2019 af.

Nirvana schreef geschiedenis met legendarisch optreden in Paradiso

Nirvana zet zichzelf met de release van Nevermind in september 1991 op de kaart. Twee maanden later spelen ze Paradiso plat.

Het laatste liveoptreden van Freddie Mercury met Queen

Freddie Mercury overleed op 24 november 1991 aan de gevolgen van aids. We herdenken de legendarische frontman met zijn laatste liveoptreden samen met Queen.

Foo Fighters blikt terug op carrière in mini-docu 'Times Like Those'

Om het 25-jarig jubileum te vieren heeft Foo Fighters een bijzondere mini-docu gemaakt waarin ze terugblikken op de hoogtepunten van hun carrière.

Terugkijken: Jan-Willem en Jeroen kondigen maatregelen Top 2000 aan

Tijdens een speciaal ingelaste persconferentie over de NPO Radio 2 Top 2000 hebben Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte een Thuispakket aan maatregelen aangekondigd.

Stem voor de NPO Radio 2 Top 2000 en maak kans op een Thuispakket

Stem van dinsdag 1 tot en met maandag 7 december voor de NPO Radio 2 Top 2000 en maak kans op een Thuispakket. Hiermee maak je van jouw huiskamer in één klap een Top 2000 Café.

Queen speelt de sterren van de hemel in liveoptreden 'You're My Best Friend'

Queens album A Night At The Opera, met 'Bohemian Rhapsody', was een enorme hit. Maar ook de single 'You're My Best Friend', en zeker de live uitvoering daarvan, mag niet overgeslagen worden in de optelsom van dit succes.

Hoe Pink haar tweede album schreef met 4 Non Blondes-zangeres Linda Perry

Na de release van haar debuutalbum streeft P!nk ernaar om meer als serieuze artiest gezien te worden. Ze schakelt 4 Non Blondes-zangeres Linda Perry op een bijzondere manier in voor hulp.

Vijftig jaar geleden vond Black Sabbath de heavy metal uit

In een nieuwe aflevering van de podcast Top 2000 a gogo heeft Leo Blokhuis het over heavy metal.

Chaka Khan krijgt de voeten van de vloer met 'Ain't Nobody'

R&B zangeres Chaka Khan was precies vier jaar geleden voor het eerst onderdeel van het Rotterdamse muziekfestival Night of the Proms. Daar kreeg ze het publiek goed aan het dansen met haar hit 'Ain't Nobody'.

[sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler][sp_general_ankeiler][/sp_general_ankeiler]