Stages

Wil jij onderdeel uitmaken van het team achter de allerleukste radiozender van Nederland? Dat komt dan goed uit, want we zijn bij NPO Radio 2 weer op zoek naar stagiaires! Klik op de link naar Mediastages onder de vacature als je wil solliciteren. 

Stagiair(e) Online

Startdatum: augustus 2019

Als stagiair Online bij NPO Radio 2 houd je van schrijven, heb je een hekel aan spelfouten en breng je heel wat uren op social media door. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren van artikelen voor de website, het posten van berichten op socials en denk je mee over themadagen en evenementen! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair(e) productie

Startdatum: augustus 2019

NPO Radio 2 is op zoek naar een productie stagiair! Zit liefde voor radio en muziek in je genen? Kun jij niet wachten tot je al je creatieve ideeën in de praktijk mag brengen? En heb je altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van de Top 2000 aan toe gaat? Dan zoeken we jou!

Lees verder & solliciteer!

Stagiair(e) video

Startdatum: augustus 2019

Voor ons NPO Radio 2 Videoteam zoeken we een gedreven camera/edit stagiair! Ben jij één met de camera en kent Premiere Pro geen geheimen meer voor jou? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2 en wie weet draai jij binnenkort mee tijdens de Top 2000!

Lees verder & solliciteer!

Stagiair(e) motion design

Startdatum: augustus 2019

Voor ons NPO Radio 2 Videoteam zoeken we een creatieve animator die video, radio en online in de vingers heeft! Maak jij de perfecte beeldjingle voor Ruud de Wild of Rob Stenders en is After Effects je beste vriend?

Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2!

Lees verder & solliciteer!