Zaterdag in Spijkers met Koppen
In de show:

16 april 2019 10:10

! Zomerspijkers 2019 ! Vanaf zaterdag 15 juni zijn we er weer om 12.00-14.00 uur, NPO Radio 2 - Live vanuit HUB Hilversum Beachclub.


Zomerspijkers is er weer!

De weersvoorspellingen voor deze zomer zijn veelbelovend. Dat betekent dat de parasols en zonnebrandcrème’s zijn besteld, Spijkers met Koppen met vakantie gaat en Zomerspijkers het stokje weer overneemt!


Wat kan ik verwachten?

Iedere zaterdag bepaalt een bekende gast in Zomerspijkers twee uur lang de muziek op NPO Radio 2. Dit jaar zijn dat onder andere Tygo Gernandt, Sylvana Simons, Peter Buwalda, Winfried Baijens, Kamagurka, Tania Kross, Herman Brusselmans en Pieter Derks. Zij schuiven aan om te praten over hun muziekkeuze: Hun eerste singletje bijvoorbeeld of hun guilty pleasure of favoriete dansplaat. We maken snel bekend wie op welke dag te gast zal zijn!


En wat nog meer?

Net als Spijkers met Koppen heeft Zomerspijkers een team van cabaretiers klaarstaan (waaronder Stefan Pop, Katinka Polderman, Marcel Harteveld en Patrick Nederkoorn) om het (komkommer)nieuws op de hak te nemen en uiteraard wordt er iedere week speciaal voor de gast een Zomerspijkerslied geschreven. Spijkers met Koppen verruilt deze zomer opnieuw het Utrechtse café Florin voor Beachclub HUB op het Mediapark in Hilversum.


Wie gaan het presenteren?

Dolf Jansen presenteert Zomerspijkers van 15 juni tot en met 6 juli. Jeroen Kijk in de Vegte op 20 en 27 juli. Willemijn Veenhoven neemt het stokje over van 3 augustus t/m 17 augustus. Frank Evenblij & Erik Dijkstra presenteren de laatste twee van het jaar, op 24 en 31 augustus.


En wanneer is het?

Zomerspijkers is vanaf 15 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Het programma wordt dit jaar afwisselend gepresenteerd door Dolf Jansen, Jeroen Kijk in de Vegte, Willemijn Veenhoven en Frank Evenblij & Erik Dijkstra.


Kan ik komen kijken?

De HUB Beachclub is toegankelijk voor publiek. Kom dus vooral gezellig langs om de zomer te vieren! Je bent van harte welkom bij HUB Hilversum Beachclub. De toegang is gratis. Wees wel op tijd, vol=vol.

Adres HUB Hilversum Beachclub: Rudi Carrellaan 3

Meer weten over Zomerspijkers? Neem dan even een kijkje op onze Zomerspijkers-pagina!

Op 7 september is Spijkers met Koppen weer terug vanuit 'De Kleine Komedie'!

Delen


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie10 Reacties

Geschreven door:   Jan Ram 20 oktober 2018 - 18:46 uur

30 jaar Spijkers met Koppen en daarvoor vele jaren In de Rode Haan. Al die jaren een ijzersterke traditie opgebouwd met gesproken columns. Grappig, hilarisch, opmerkelijk, spitsvondig noem het zelf maar op. De laatste jaren zit daar een beetje de klad in. De reacties uit het publiek of het uitblijven daarvan zijn een goede graadmeter daarvan. Een alltime dieptepunt is nu wel bereikt met Stefano Keizers. Deze aandachtsjunk leest een verzameling zogenaamde wisecracks voor die te treurig zijn voor woorden. En dat op een gemaakte toon alsof hier van een soort troonrede sprake is. Word ik heel erg chagrijnig van. Vanwege zijn plaats in de programmering lijkt het er op dat de redactie hem ziet als de ultieme columnist. Stefano Keizers is NIET LEUK en zal dat ook nooit worden. Hij is een soort autist met rare maniertjes en zeer verwarde ideetjes en denkbeelden. Hou hier mee op a.u.b.


Geschreven door:   Ben Fit 20 oktober 2018 - 14:50 uur

Ik vind dat de programmamakers wel erg negatief reageerden op Marc de Hond. Klagers lijken toch een beetje de overhand te krijgen. Desalnietemin bleef de Hond fier overeind. Chapeau!


Geschreven door:   Rebekka 14 oktober 2018 - 11:48 uur

Van wie is het liedje over Delft wat gisteren werd gezongen?


Geschreven door:   Jos 8 oktober 2018 - 23:47 uur

Bedankt Dolf, Felix en zoveel anderen voor de jubileumeditie van Spijkers met Koppen in Carré! Felix, het programma kan niet zonder je!!!!


Geschreven door:   Michiel van Daalen 1 oktober 2018 - 13:02 uur

Wauw wat een muziek van Sabrina Starke, zeker het nummer Milk and Honey. Wat een into!
Kan ik dat nummer op de een of andere manier krijgen?


Geschreven door:   Willem Martens 28 september 2018 - 21:17 uur

Zonder Felix is 't een Spijker zonder kop.


Geschreven door:   Frank 28 september 2018 - 17:53 uur

Bedankt Felix!


Geschreven door:   Jan 28 september 2018 - 09:40 uur

Felix moet blijven

Domme VARA bestuur wat een K smoes
Jonge luisteraars luister al jaren geen radio meer
Die zitten elders al


Geschreven door:   Haase 15 september 2018 - 15:54 uur

Ik geniet al jaren van jullie programma, alleen zet ik nu de radio uit als Stefano gaat praten/voorlezen. Ik vind hem echt niet leuk.


Geschreven door:   frits ubels 15 september 2018 - 14:23 uur

Achterlijk dat jullie dat weer veranderd hebben. Eerst stond de inhoud onder het live beeld, nu moet ik twee keer de website halen, een keer voor het live beeld en een keer om steeds de inhoud te raadplegen. En steeds schakelen. Geslaagde poging tot gebruikertje pesten. Is er iets handig? Dan moeten we het veranderen, zodat het ze moeilijker wordt gemaakt om te kijken. Het is tenslotte redio, men!