Geen Spijkers met Koppen vanuit The Florin i.v.m. het coronavirus

Wij zenden uit vanuit de studio van NPO Radio 2

Spijkers met Koppen volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Door de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM hebben wij besloten om niet uit te zenden vanuit café The Florin in Utrecht. In plaats daarvan zenden wij de komende tijd uit vanuit de studio van NPO Radio 2, deze uitzending is niet toegankelijk voor publiek.
De komende tijd hoor je ons live vanuit de studio van NPO Radio 2 in Hilversum.

D66 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven over de gevolgen van het coronavirus. Correspondenten Mustafa Marghadi in Italië en Rop Zoutberg in Spanje over hun werkzaamheden in deze bizarre tijd.

Peter Burger over feiten en fabels rond het coronavirus. In 'Insectenrijk' vertelt Aglaia Bouma alles over de wondere wereld van insecten. Dirigenten Carel den Hertog en Maria van Nieukerken over welke Matthäus-Passion je thuis kunt luisteren. In de podcast 'De zelfhulpboekenclub' gaan Stijn van Vliet en Jasper Demollin op zoek naar zelfhulpbestsellers. En: Johan de Meij vertelt in 'De zelfsturende ondernemer' wat je moet doen als je hulpeloos in een zeilboot op de oceaan dobbert.

Er is cabaret door Hanneke Drenth, Kiki Schippers, Roel Bloemen en Tim Kamps.  De columns zijn van Ivo Victoria  en Stefan Pop.