30-jarig jubileum Spijkers met Koppen
Muziek, cabaret en columns

20 december 2018 12:15

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd!


Jubileum

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dolf Jansen en Felix Meurders verruilen voor één keer hun vaste stek café The Florin voor Koninklijk theater Carré in Amsterdam op zondag 7 oktober. Daar ontvangen ze cabaretiers, columnisten, muzikale gasten en tal van andere mensen om het jubileum van het programma te vieren. Dolf: "Bij Spijkers met Koppen voel ik me elke week twee uur lang als Bruce Springsteen die tegen de brede rug van Felix the Big Man Meurders geleund mag staan.” 


"Spijkers is een genot om te maken. De energie die het programma uitstraalt knalt door de speakers heen."


- Felix MeurdersTe gast

Premier Mark Rutte is op zondag 7 oktober te gast in Koninklijk theater Carré bij het 30-jarig jubileum van Spijkers met Koppen. De minister-president praat met de presentatoren over ‘Hoop’, het thema van de jubileumshow. Dolf Jansen en Felix Meurders verheugen zich al op de komst van de minister-president.

Dolf: “Bij onze premier lijkt het glas altijd half vol te zijn. Als er iemand hoop en vertrouwen uitstraalt, is hij het wel. Ik vraag me dan af: is dat allemaal op vage koopkrachtcijfers gebaseerd?” Felix: “We praten met de minister-president over hoop en uitdagingen voor de toekomst. Hoe gaat bij ervoor zorgen dat Nederland niet onder water komt te staan en dat we niet naast elkaar maar met elkaar gaan leven?”

Daarnaast staan er op het Spijkerspodium onder anderen cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Jett Rebel, Rowwen Hèze en Stef Bos. Het jubileum van Spijkers met Koppen is op 7 oktober 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré en live te horen op NPO Radio 2. De show is inmiddels uitverkocht.

Foto omslag: BNNVARADelen

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Kees en Elly van de 12 juni 2018 - 16:59 uur

Leuk om daar bij te zijn in Carré.