Music Update: Cee Lo Green, Alicia Keys en Adele
07 november 2015 16:30

Vers van pers. De Music Update met Cee Lo, Alicia en Adele.


Cee Lo Green
Aankomende vrijdag komt Cee Lo Green zijn nieuwe album Heart Blanche uit. Dat is zijn eerste album dat in vijf jaar tijd uitkomt en dat komt natuurlijk omdat hij wat ‘roerige’ tijden heeft gehad de afgelopen jaren. Maar dit album is voor hem een nieuw begin, zo zegt hij zelf.


En het is wellicht wat anders dan zijn voorgaande albums. Het heeft volgens Cee Lo een beetje meer een Gnarls Barkley sound en hij heeft al verklapt dat zijn volgende albums ook zo zullen gaan klinken. Één van die volgende albums is trouwens sowieso een Gnarls Barkley album, want Cee Lo en Danger Mouse zijn tijd aan het vrijmaken om weer de studio in te duiken voor het derde Gnarls Barkley album!


Alicia Keys
Alicia Keys is goed bezig geweest! Ze is mede-oprichter van de Keep A Child Alive foundation en die hebben gisteren een benefietgala georganiseerd om geld op te halen in de strijd tegen AIDS. En als je dan Alicia Keys heet, dan kun je het beste geld ophalen door liedjes te zingen. Dat deed ze overigens niet alleen. Lenny Kravitz heeft haar een handje geholpen en haar man Swizz Beatz zorgde voor de afterparty. In totaal hebben ze daarmee gisteravond meer dan $3,8 miljoen dollar opgehaald!


Adele
Adele heeft onthuld dat ze niet al haar eigen social media accounts beheerd. En dat heeft een reden! Aan het begin van haar carriere keek ze namelijk nog wel eens te diep in het glaasje en plaatste ze daarna de meest onzinnige dingen op Twitter. Dat vond het management niet zo tof en dus moet ze tegenwoordig AL haar tweets eerst laten checken door een manager voordat het het web op komt.

Ze voegde er overigens gelijk wel even aan toe dat ze tegenwoordig geen druppel meer drinkt, dus dat die ‘foutjes’ sowieso niet meer voor zullen komen.

 

 
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties