Winnaar Soul & Jazz Award 'Beste Live Act'
08 oktober 2015 23:59

Op donderdag 8 oktober reiken we de NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards uit in De Vorstin in Hilversum. Voor de vierde keer zetten we de beste soul- & jazzartiesten van ons land in het zonnetje.


Dampend van het podium af komen lopen en weten dat je het publiek volledig uit zijn dak hebt laten gaan. Met een performance om je vingers bij af te likken. Dat zijn de vereisten voor een Award in de categorie 'Beste Live Act'. En laten deze vijf genomineerden daar aan voldoen:

Genomineerd in de categorie 'Beste Live Act' zijn:

- Ladies of Soul
- My Baby
- New Cool Collective
- The Cool Quest
- Typhoon

De winnaar in de categorie 'Beste Live Act' is New Cool Collective!

Willem Friede: "Deze hadden we niet zien aankomen. We spelen ontzettend veel live, maar we hadden geduchte concurrentie van Typhoon en al die andere genomineerden. Het ons deugd. Ontzettend bedankt!"

Gaat er een jaar voorbij dat New Cool Collective geen Soul & Jazz Award in de wacht sleept? Wij konden het ons niet heugen. En terecht ook, als je bedenkt hoe lang deze band al de top van de Nederlandse muziekindustrie meedraait. En ook dit jaar weten ze weer het publiek te verrassen door een album uit te brengen met Mark Riley van Matt Bianco. En mocht je nog twijfelen...ga deze jongens live zien, want dat is een feestje van jewelste.

Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties