Anything Goes - Tony Bennett & Lady Gaga

De samenwerking tussen Tony Bennett en Lady Gaga bevalt eerder, tijdens de opnames van 'That Lady Is A Tramp', al zo goed dat de twee besluiten een heel album op te nemen. De plaat, getiteld Cheek To Cheek, komt in de herfst van 2014 uit. 'Anything Goes' komt in de zomer daar voorafgaand alvast uit als voorproefje.Delen


Lady Gaga


Stefani Joanne Angelina Germanotta wordt in 1986 in New York geboren. Germanotta lijkt geboren voor het sterrendom en staat op haar 22ste al te boek als songwriter, zangeres en DJ. Haar eerste twee albums zijn enorme successen en Lady Gaga wordt een superster.
Tony Bennett


Samen met Dean Martin, Perry Como en Frank Sinatra behoort Tony Bennett tot een generatie van ‘crooners’ die allemaal van Italiaans Amerikaanse komaf zijn. Dat kan haast geen toeval zijn. En dat is ook niet zo. Want thuis bij de Italiaanse immigrantengezinnen werd altijd veel gezongen, van stukken uit bekende opera’s tot en met populaire Italiaanse volksliedjes. Zo ook in het Italiaans Amerikaanse gezin van Tony Bennett.