When You're Gone - Bryan Adams & Melanie C

'When You're Gone', een duet met Melanie C (ex-Spice Girl) is afkomstig van Adams' studioalbum On A Day Like Today uit 1998. Het nummer staat in december 1998 op de zevende plaats in de Nederlandse hitlijsten. Korte tijd na het verschijnen van het duet op single doen geruchten de ronde dat Melanie C en Bryan Adams werkelijk een relatie hebben. Deze geruchten verdwijnen echter weer op het moment dat het nummer uit de Mega Top 100 verdwijnt.Delen


Bryan Adams


Canadese rockzanger die in 1985 zijn eerste hit in Nederland scoort met 'Run To You'. De klassieker 'Summer Of '69 behoort ook tot zijn oeuvre. In 1991 voert '(Everything I Do) I Do It For You' de hitlijsten van verschillende landen aan: het nummer is de meest succesvolle single van de jaren '90!
Melanie C


Succesvolste Spice Girl die solo twee nummer 1-hits scoort met 'Never Be The Same Again' en 'I Turn To You'. In duet met Bryan Adams haalt Melanie C de Top 10 met 'When You're Gone'. In het voorjaar van 2003 verschijnt de voorloper op het album Reason op single: 'Here It Comes Again'.