1986

You Don't Bring Me Flowers - Barbra Streisand & Neil Diamond

1985

1987

'You Don't Bring Me Flowers' gaat over een relatie waar de sleur flink heeft toegeslagen. Neil Diamond schrijft het nummer met Alan en Marilyn Bergman voor een televisieserie. Deze wordt echter afgewezen. Het schrijfteam besluit daarop het nummer uit te breiden. Diamond zingt 'You Don't Bring Me Flowers' met zijn oude koorgenoot van school, Barbra Streisand. Maar niet tegelijk: er zijn twee losse versies, en een Amerikaans DJ duo besluit Barbra en Neil in een 'mash-up' samen te voegen. Zo is het duet tot stand gekomen.Delen

Album jaar

2019


2019

1986Neil Diamond


Met meer dan 130 miljoen verkochte platen is Neil Diamond één van de succesvolste Amerikaanse zangers aller tijden. Zijn unieke schrijftalent en karakteristieke stemgeluid hebben hem tientallen wereldhits bezorgd, waaronder onvergetelijke successen als 'I Am.. I Said', 'Song Sung Blue' en 'Beautiful Noise'.
Barbra Streisand


New Yorkse zangeres, actrice en regisseuse die met 68 miljoen verkochte albums (47 goud, 28 platina en 13 multi-platinum) de best verkopende zangeres van de twintigste eeuw is.