Fons van Westerloo haalde als oorlogscorrespondent rust uit the Beatles

Beluister hier de Songlines Podcast!

Voorheen was hij verslaggever en oorlogscorrespondent, nu is hij verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest en de Nationale Opera - Fons van Westerloo hoor je in deze Songlines Podcast!

Als journalist en omroep veteraan reisde Fons van Westerloo de hele wereld over. Hij deed verslag voor de AVRO van grote historische gebeurtenissen zoals de terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Vietnam maar deed tussendoor ook bijdragen voor Toppop. Een podcast vol contrasten en verhalen aangevuld met lekkere muziek!

Luister hier de Songlines Podcast met Fons van Westerloo terug:

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Laatste dag van Amerikanen in Vietnam: wachtend op evacuatie naar Amerikaanse oorlogsschepen in de straat van Saigon met Cameraman Kees Colson en verslaggever Willibrord Nieuwenhuis.


Benieuwd naar meer afleveringen van de Songlines Podcast? 

​Je kunt ze allemaal beluisteren of downloaden via Apple Podcasts, Spotify en de NPO Radio 2 app!

Klik hier voor de Songlines Podcast op Spotify

Klik hier voor de Songlines Podcast op Apple Podcasts

of beluister 'm via de NPO Radio 2 app: iOSAndroid


Simone's Songlines

Je hoort Simone's Songlines iedere vrijdag- op zaterdagnacht tussen 02.00 en 04.00 uur op NPO Radio 2!Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties