Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 23 april 2022

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 23 april 2022

za 23 april 2022

Vandaag in Spijkers met Koppen: Helga van Leur en Govert Schilling bespreken alle bijzondere verschijnselen van de vier seizoenen in hun nieuwe boek ‘Van zomerdag tot winternacht’. Joris Voorhoeve haalt Oekraïense vluchtelingen weg aan de Poolse grens en zorgt voor een veilig onderkomen.

Atze de Vries en Timo Pisart hebben de meest juicy verhalen van achter de schermen verzameld en vertellen over het divagedrag van wereldartiesten en Erik Mouthaan neemt je mee naar zijn New York in het boek ‘New York, de gedroomde stad’.

Anna Drijver, Anne-Goaitske Breteler en walvisvaarder Douwe maakten de podcast traanjagers, over de walvisjacht in Nederland. Topsport en uit de kast komen gaan nog altijd moeilijk samen. Oud-hockeyer Pepijn Keppel schreef er een boek over en Studio Sportpresentator Rivkah op het Veld kan er over meepraten.

Het is een kwestie van geduld tot ook de Internationale student Twents lult. Martin ter Denge gaf als aanzet alvast de cursus ‘a taste of Twents’.

Tot slot is er live muziek van Van Dik Hout, cabaret van Vera van Zelm, Patrick Nederkoorn, Hanneke Drenth en Berit Companjen en de columns zijn van Hans Sibbel en Ivo Victoria.