Spijkers met Koppen

De uitzending van 11 september 2021

BNNVARA
  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 11 september 2021

za 11 september 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen is Dolf Jansen weer terug op de vertrouwde plek. De zomer is nu echt voorbij, kortom het vuur in de kachel gaat weer branden. Joop van Leeuwen gaat ons leren hoe dit verantwoordelijk te doen.

Er veranderde veel na de gebeurtenissen van 11 september. Dit geldt ook voor de jonge moslims Wafa Al Ali en Parham Rahimzadeh. Zij schuiven aan tafel om over de Podcast ‘Generatie 9/11’ te praten.

Hoe kunnen we het duivenhouden weer sexy maken? Met de broers André en Eddie Holleman gaan we op zoek naar het antwoord.

In de documentaire blue monday van Ingrid Kamerling zitten Joyce en Chester. Zij komen vertellen over de waarheid van hun psychotische belevingen. Onderzoeker Tim Verlaan en oud-kraker Rob Berends over woonprotesten.

Moeten we 30 uur per week gaan werken? Anneke Westerlaken (CNV) gaat in debat met Leontine Treur, hoofdeconoom bij de Rabobank.

Tot slot is er live muziek van Stephanie Struijk en Eva De Roovere, de columns zijn van Merijn Scholten en Stefano Keizers en er is cabaret van Roel Bloemen, Aron Elstak, Katinka Polderman en Hanneke Drenth.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram:

www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook:

www.facebook.com/spijkersmetkoppen