Naar homepage
Spijkers met Koppen

De uitzending van 29 mei 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 29 mei 2021

za 29 mei 2021

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen

Vandaag in Spijkers met Koppen:

Bas Louissen onderzoekt zijn grote idool in de 'Springsteen Podcast'. Vijftien burgemeesters pleiten voor een nationaal herstelplan voor achterstandswijken, waaronder Arnhemse burgervader Ahmed Marcouch. 

Leo Alkemade maakt zijn debuut in de muziekwereld. Hij speelt voor ons zijn single 'In Het Wiel'. Twintigers Benthe Göbel en Sabien Brehler maakten Een Doodnormale Podcast over dood en rouwen. 
 
Overstromingen, branden, de pest: al eeuwen worden er nummers geschreven over grote rampen in ons land. Lotte Jensen onderzocht het hoe en waarom en Arjen Verhage van Camerata Trajectina zette ze op een cd. 

Nu Shell ook op de vingers is getikt door de rechter wordt het tijd om de voet op het klimaatgaspedaal te zetten, stelt Urgenda-directeur Marjan Minnesma. Michiel Panhuysen schreef een boek over de Barkley: de extreemste ultrarun ter wereld. 
 
Tot slot is er live muziek van Bertolf, cabaret van Roel Bloemen, Patrick Nederkoorn, Aron Elstak en Hanneke Drenth en columns van Merijn Scholten en Kevin de Randamie.