Spijkers met Koppen

De uitzending van 9 januari 2021
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 9 januari 2021

za 9 januari 2021

Vandaag in Spijkers met Koppen: stel je wil gevaccineerd worden, maar je hebt prikangst. Peter en Sharon vertellen over hun angst voor naalden. Arts Henk Schenk weet daar wel raad mee.

Amerikadeskundigen Laila Frank en Raymond Mens blikken terug op een bewogen week in het Capitool in Washington. 50 jaar gelden overleed Coco Chanel; Cécile Narinx vertelt over het modeontwerpster en haar label en Niek Pas staan stil bij de mythes rondom Coco Chanel.

De stembussen voor de RadioRing zijn geopend, je kunt op ons stemmen via: https://rr2020.avrotros.nl/#/

Verder: Andrea Deelstra, Frank Futselaar en Bart van Nunen liepen de Olympische limiet voor de marathon en ze blikken vooruit op hun doelen voor het komende jaar.

Waar is Jack Ma? Dat vragen we aan Fred Sengers en Hans Moleman. Hanneke Groenteman en Prem Radhakishun vertellen over de grote Ischa Meijer. Ricky Koole en haar man Leo Blokhuis weten alles van countrylegende Dolly Parton.

Tot slot is er live muziek van Nick Klyne, cabaret door Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Hanneke Drenth, Floris van Delft en de columns zijn van Emilio Guzman en Stefan Pop.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen