Spijkers met Koppen
BNNVARA

Uitzending van 12 oktober 2019

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. Uitzending van 12 oktober 2019

za 12 oktober 2019

Vandaag in Spijkers met Koppen: SP-er Sadet Karabulut en Han ten Broeke bespreken de situatie in Noord-Syrië. De Blauwe Moskee wil met luidsprekers oproepen tot het gebed, Nourdeen Wildeman en Daan Wijnands gaan hierover in gesprek.

Bill Mensema is bezig met een tiendelige romanreeks over de jaren '80, deel 1 is af en hij vertelt over het project. We praten over de voorstelling 'Tis hier geen hotel', met onze eigen Hanneke Drenth, een herkenbaar verhaal voor iedereen die een puber in huis heeft, of zelf puber is geweest.

Pim Hegeman bespreekt zijn boek 'Dierendokter Pim, verhalen van een dierenarts aan huis' en Willem Oosterbeek ging in gesprek met backpackers die in de jaren '60 de Beatles volgend naar India, hij schreef het boek 'In het voetspoor van de hippies'. Verslaggever Richard Grootbod maakte de documentaire 'OverLeven', over de slepende rechtszaak rondom de moord op Minke van de Ven, zus Lucinda van de Ven schuift ook aan.

Tot slot treedt Joe Buck live op, is er cabaret door Kiki Schippers, Peter van Rooijen, Marcel Harteveld en Hanneke Drenth en zijn de columns van Ivo Victoria en Stefano Keizers.