De Keiharde Pödcast

#4 - Een classic van Slayer en Peter Hendriks van Soothsayer Orchestra (S07)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #4 - Een classic van Slayer en Peter Hendriks van Soothsayer Orchestra (S07)

vr 10 februari 2023

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz dè metalpodcast voor jou en door jou samengesteld. In deze aflevering hoor je muziek van KISS en The Black League.

Luisteraar Renato was de metal een tijdje uit het oor en oog verloren maar heeft sinds kort De Keiharde ontdekt en de liefde voor metal herontdekt. Renato vertelt enthousiast over zijn verzoek van Slayer en 'Dead Skin Mask'van het album 'Seasons in the Abyss'. Wij krijgen ook nog een beeld hoe Renato in the eighties de muziek en dresscode beleefde.

Pieter Hendriks is, zoals Suzanne Bosman het omschrijft, een muzikale éénpitter met goede contacten. In 2021 bracht hij het album 'Self-Titled' uit. Een plaat die hij vooral schreef in zijn caravan ergens in de Eiffel in Duitsland. Nu is er een tweede album getiteld 'The Last Black Flower'. Suzanne en Mike bellen met Pieter en praten uitgebreid over de nieuwe plaat die grote indruk maakt.

Mike heeft een album van het project Bow van de Tilburgse muzikant Martijn Balsters meegenomen. De plaat heet 'City Race' en is volgens Martijn een eerbetoon aan zijn metalen helden uit het heden en verleden.

Op De Wisseltap zette Marcel Dekker vorige week een track van Crown Compass op tap 3. Deze week zet luisteraar Cor Scheffers een nieuwe lekkere smaak op de wisseltap. Maar welke haalt hij eraf? 

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies, jouw dontatie voor De Wisseltap en concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld en een Keiharde Pödcast t-shirt te verdienen, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!

Playlist:

KISS- Detroit Rock City
The Black League- Winter Winds Sing
Slayer- Dead Skin Mask
Bow- Border
Soothsayer Orchestra- Celestial virtues
De Wisseltap