De Keiharde Pödcast

#16 - Drummer Arthur Stam (Disquiet) en Keiharde wandelmaatjes (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #16 - Drummer Arthur Stam (Disquiet) en Keiharde wandelmaatjes (S05)

vr 20 mei 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van The Cult en The Royal.
Evelien Vos ontdekte onlangs via NPO Radio 2 De Keiharde en dat was voor haar dubbel geluk. Ze houdt nu eenmaal van schreeuwende mannen en stampende gitaren. Daarnaast moest ze in verband met een verandering in levensstijl iedere avond een flink stuk wandelen. Als haar vriend niet mee kan, dan neemt ze De Keiharde mee en dat wandelt lekker weg. Ze wil graag iets van Disturbed horen en 'The game' is haar favoriete nummer.

Op 6 mei bracht het Utrechtse Disquiet hun derde album getiteld 'Instigate to annihalate' uit. De band speelt een combinatie van snoeiharde moderne thrashmetal met hier en daar vleugjes deathmetal. Het nieuwe album krijgt overal zeer positieve reacties en ook Suzanne en Mike zijn onder de indruk. Er wordt gebeld met drummer Arthur Stam en naast dat we alles te weten komen over Disquiet, waarom het zes jaar heeft geduurd dat er een nieuwe plaat in de schappen ligt en natuurlijk de nieuwe plaat zelf heeft Arthur ook nog een tip aan jonge beginnende drummers.

Suzanne heeft een tip uit België meegenomen. Deze tip van de band Stake blijkt ook nog eens te zijn aangevraagd dus dat is een mooie dubbelslag. Mike heeft uit zijn platenkast de techno deathmetal van Allegaeon laten rollen.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!