Wout & Frank
BNNVARA

OG3NE zingt nieuwe kerstsingle Christmas On My Doorstep bij Wout & Frank

foto: still
  1. Nieuwschevron right
  2. OG3NE zingt nieuwe kerstsingle Christmas On My Doorstep bij Wout & Frank

De dames van OG3NE waren afgelopen vrijdag te gast bij Wout & Frank. De twee dj's proberen tijdens dit bezoek de reden van het bijzondere tripje van de zussen te achterhalen.

Lisa, Amy en Shelly zijn namelijk net terug uit Lapland. Wat het drietal daar heeft uitgespookt mogen ze niet vertellen. "Doe maar een gokje", stelt de oudste zus Lisa al snel. Dat laten Wout en Frank zich niet nog een keer vertellen.

All You Need Is Love?

Zou het dan toch voor de kerstspecial van All You Need Is Love Zijn? Wouter van der Goes durft er flink op in te zetten: "Ik zet wel een goed flesje wijn op All You Need Is Love in."

Video niet beschikbaar

Christmas On My Doorstep

Hoewel de entertainmentbranche het erg moeilijk heeft door de pandemie, blijven de dames van OG3NE bezig. Lisa: "We zitten in de kerstperiode dus we zijn druk bezig geweest om kerstmuziek bij de mensen thuis te brengen. We proberen dat alsnog te doen zolang het nog kan." De zussen brachten onlangs de nieuwe kerstsingle Christmas On My Doorstep uit. Ze zingen deze daarom natuurlijk ook live in de NPO Radio 2 studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wout & Frank

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in. Luister elke vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur naar dit komische duo!

Ster advertentie
Ster advertentie