NPO Radio 2 Top 2000

Kom langs tijdens de stemfinaledag van de NPO Radio 2 Top 2000 Stemweek

foto: NPO Radio 2
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Kom langs tijdens de stemfinaledag van de NPO Radio 2 Top 2000 Stemweek

Op vrijdag 3 december tellen we af naar het sluiten van de stembussen van de NPO Radio 2 Top 2000. Op deze stemfinaledag maken onze dj’s radio vanuit Hilversum en jij kunt hier bij zijn!

Jan-Willem, Jeroen, Bart, Annemieke, Paul, Frank & Wouter nemen je op de stemfinaledag mee in de laatste stemuren voor de Top 2000. Dat doen ze niet alleen: bekende gasten komen langs om hun stemlijstje in te leveren. Ook de Top 10 van de Top 2000 wordt bekendgemaakt, door Frank en Wouter tussen 16.00 en 17.00 uur. Dat wil je niet missen! En dat hoeft ook niet, want jij kunt hier met een +1 bij zijn.

Geef jezelf op!

Om bij de stemfinaledag van de Top 2000 Stemweek aanwezig te zijn, moet je jezelf (+1) opgeven voor de gastenlijst. Daarbij mogen jullie kiezen bij welke show jullie aanwezig willen zijn. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en vol = vol. Er wordt een selectie gemaakt door middel van loting. Ben je een van de gelukkigen? Dan krijg je uiterlijk donderdag een mail met de uitnodiging!

In lijn met de Covidmaatregelen vanuit de overheid is toegang alleen mogelijk met een geldige QR-code. We vragen naar je telefoonnummer om contact op te kunnen nemen bij mogelijke wijzigingen in het programma en voor bron- en contactonderzoek van de GGD indien nodig.

Bovenstaand is onder voorbehoud van eventuele aanpassingen van de covidmaatregelen.

Ster advertentie
Ster advertentie