NPO Radio 2 Top 2000

Beyoncé en Ed Sheeran zetten in 2015 Stevie Wonder in het zonnetje

foto: AFP RINGO CHIU
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Beyoncé en Ed Sheeran zetten in 2015 Stevie Wonder in het zonnetje

Samen met Ed Sheeran en Gary Clark Jr. zingt Beyoncé de sterren van de hemel tijdens een speciaal eerbetoon voor Stevie Wonder. De bijzondere combinatie van artiesten zorgt voor een legendarische opening van de show.

Het is 10 februari 2015, een dag na de jaarlijkse Grammy Awards. In het Nokia Theater in LA komen verschillende muzieksterren bijeen voor de show Songs in the Key of Life - An All-Star Grammy Salute. Met verschillende covers en medleys, zetten de artiesten Stevie Wonder in het zonnetje.

Krachtige opening

Beyoncé opent de show met Fingertips. Wanneer ze de toeschouwers uitnodigt “te gaan staan als je van Stevie Wonder houdt”, twijfelt het publiek geen seconde. Als Ed Sheeran de zangeres vergezelt met Master Blaster is de bijzondere combinatie geboren. Een legendarische gitaarsolo van Gary Clark Jr. tijdens Higher Ground maakt de medley af.

Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stevie Wonder in de NPO Radio 2 Top 2000

Master Blaster (Jammin') is een van de zeven noteringen van Stevie Wonder in de NPO Radio 2 Top 2000 van 2021. Het nummer staat op 1679 in de lijst. Wonders hoogste notering is Superstition, dat op 636 staat.

Ster advertentie
Ster advertentie