NPO Radio 2 Top 2000

Film Yellow Submarine van The Beatles als singalong op YouTube

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Film Yellow Submarine van The Beatles als singalong op YouTube

Op 25 april zal de film Yellow Submarine ook als singalong aangeboden worden via een livestream op YouTube.

Het is een hele mond vol, maar tijdens de Yellow Submarine YouTube Dress-Up Sing-A-Long Watch Party zal de film getoond worden op YouTube met songteksten in beeld. Het feest zal om 18:00 uur Nederlandse tijd beginnen. "Ontsnap met ons naar een plek waar voor even niets echt is", aldus in de beschrijving op YouTube.

Yellow Submarine

In 1968 wordt de animatiefilm Yellow Submarine uitgebracht, geïnspireerd op de gelijknamige song. The Beatles hebben vooraf weinig trek in dit filmproject, maar bij het zien van de resultaten besluiten ze mee te werken aan een epiloog waarin zij zelf te zien zijn.

Nieuwe documentaire

Eind dit jaar verschijnt de nieuwe documentaire The Beatles: Get Back verwachten. De nieuwe documentaire is gemaakt door dezelfde maker als Lord of the Rings, regisseur Peter Jackson. Uit zo’n 55 uur aan nog nooit eerder vertoond materiaal is een film tot stand gekomen waarin het verhaal achter ‘Let It Be’ wordt verteld. De docu is verkocht aan Disney, die een releasedatum bekend heeft gemaakt. The Beatles: Get Back is vanaf 4 september 2020 te zien in theaters in Noord-Amerika. Informatie over wanneer hij te zien is in de rest van de wereld volgt nog. Paul McCartney is blij met de komst van de documentaire.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie