NPO Radio 2 Top 2000

Kom naar de bekendmaking van de NPO Radio 2 Top 2000 lijst!

foto: NPO Radio 2
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Kom naar de bekendmaking van de NPO Radio 2 Top 2000 lijst!

Donderdag 16 december wordt de NPO Radio 2 Top 2000 lijst bekendgemaakt. Wil jij als een van de eersten de lijst der lijsten hardcopy in je handen hebben? Dat kan!

Een aantal luisteraars mag op 16 december naar Hilversum komen en zullen een hardcopy versie van de lijst der lijsten krijgen! Tussen 12:00 en 14:00 uur tijdens Annemiekes A-Lunch wordt de lijst bekendgemaakt. Wil jij als een van de eersten de lijst der lijsten hardcopy in je handen hebben?

Geef jezelf op!

Om bij de bekendmaking van de NPO Radio 2 Top 2000 lijst aanwezig te zijn, moet je jezelf (+1) opgeven voor de gastenlijst. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en vol = vol. Er wordt een selectie gemaakt door middel van loting. Ben je een van de gelukkigen? Dan krijg je uiterlijk woensdag een mail met de uitnodiging!

In lijn met de Covidmaatregelen vanuit de overheid is toegang alleen mogelijk met een geldige QR-code. We vragen naar je telefoonnummer om contact op te kunnen nemen bij mogelijke wijzigingen in het programma en voor bron- en contactonderzoek van de GGD indien nodig.

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Bovenstaand is onder voorbehoud van eventuele aanpassingen van de covidmaatregelen.

Ster advertentie
Ster advertentie