NPO Radio 2 Top 2000

Bram (7) bespreekt met Emmely zijn stemlijstje voor de NPO Radio 2 Top 2000

foto: Ben Houdijk
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Bram (7) bespreekt met Emmely zijn stemlijstje voor de NPO Radio 2 Top 2000

Emmely belt ook dit jaar, net als de voorgaande jaren, met haar Top 2000-vriend Bram. Ondanks dat Bram nog maar zeven jaar is weet hij precies waarop hij dit jaar moet stemmen voor de NPO Radio 2 Top 2000.

Al een aantal jaar belt Emmely met Bram, die al vanaf zijn vijfde stemt voor de NPO Radio 2 Top 2000. Ook voor dit jaar heeft de jonge luisteraar zijn lijstje al ingevuld en opgestuurd. Emmely bespreekt samen met Bram zijn lijstje. “Ik heb dit jaar gestemd op: Take A Change On Me, Jimmy van Boudewijn de Groot, Another One Bites the Dust en 9 to 5 van Dolly Parton", zegt Bram "Daarbij komen nog de laatste twee nummers: I’m A Train van Albert Hammond en No Excuses van Meghan Trainor."

De Stembus

Na het bespreken van zijn favorieten is het volgens Bram wel echt de hoogste tijd om zijn 'blije' verhaal te vertellen. “We hebben zondag de NPO Radio 2 Top 2000 stembus gevonden. Ik heb er naast gestaan en alle banden aangeraakt”, vertelt Bram. Daar bovenop heeft Bram ook dj’s Frank van 't Hof en Wouter van der Goes ontmoet. “Ik heb zelfs met Frank in de bus gestaan. Frank is heel leuk in het echt, hij liet me zien hoe je een liedje aan moet zetten. En nog iets, ik ben met Wouter naast de bus op de foto geweest, maar ook met Frank op de foto hè, dan wel in de bus", vertelt Bram trots.

Luister hieronder het hele gesprek met Bram waarin hij aan Emmely uitlegt welk nummer zij zo voor hem mag draaien.

Video niet beschikbaar

NPO Radio 2 Top 2000

De volledige NPO Radio 2 Top 2000 van 2022 wordt donderdag 15 december tussen 12.00 en 14.00 uur onthuld tijdens Annemiekes A-Lunch op NPO Radio 2. Na de bekendmaking is de complete lijst meteen te bekijken op nporadio2.nl. Kijk vanaf maandag 12 december om 13.00 uur op staatieindetop2000.nl of jouw favorieten in de lijst staan.

Ster advertentie
Ster advertentie