NPO Radio 2 Top 2000

U2 kondigt deluxe boxset aan met nooit eerder uitgebracht materiaal

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. U2 kondigt deluxe boxset aan met nooit eerder uitgebracht materiaal

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van U2's All That You Can’t Leave Behind brengt de band een boxset uit met B-kanten, out-takes en nooit eerder uitgebracht materiaal.

Van het originele All That You Can’t Leave Behind werden maar liefst 12 miljoen exemplaren verkocht en de band wist zelfs voor het album en de singles maar liefst zeven Grammy Awards te winnen. Twintig jaar later kunnen fans een heruitgave van het album verwachten op cd en lp.

Muzikaal voorproefje

De originele nummers worden geremastered en er zal een super deluxe boxset komen. Deze boxset bevat een 32-pagina hardcover boek met nooit eerder uitgebrachte foto’s door Anton Corbijn, B-kanten zoals 'Summer Rain' en 'Always', 11 remixes, de nummers van hun Elevation: Live From Boston album en verschillende out-takes van de originele opnames. U2 nam ook een akoestische versie van 'Stuck In A Moment You Can't Get Out Of' op en dit nummer is als voorproefje op het herwerkte album nu al hieronder te beluisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

'Stuck In A Moment You Can't Get Out Of' van U2 stond in 2019 in de Top 2000 op plek 1581. In totaal scoorde U2 maar liefst 27 noteringen dat jaar. Benieuwd naar andere noteringen van U2 in de lijst? Of hoe hun muziek zich door de jaren heeft bewogen in de lijst? Bekijk hier de statistieken.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie