NPO Radio 2 Top 2000

Lars Ulrich geeft fan alvast kopie van onuitgebracht Metallica-album

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Lars Ulrich geeft fan alvast kopie van onuitgebracht Metallica-album

Drummer Lars Ulrich heeft een gelukkige fan getrakteerd op het onuitgebrachte album S&M2 van Metallica als bedankje voor haar werk als verpleegster tijdens de coronavirus.

Tijdens het item #HealthCareHero van Jimmy Kimmel praat hij met verpleegster Tracey Bednar, maar wat ze niet weet is dat Kimmel een verrassing voor haar heeft. Tijdens het gesprek onthult Bednar dat ze een grote rockfan is en regelmatig Metallica's 'Enter Sandman' luistert tijdens haar rit van en naar werk. Tijdens het gesprek voegt niemand minder dan Lars Ulrich zich toe aan het online gesprek!

Bedankt!

Ulrich bedankt haar voor al haar werk als verpleegster en het helpen bij de behandeling van jonge COVID-19-patiënten. Hij vertelt haar: "Als vader van drie kinderen kan ik je niet genoeg bedanken voor wat je doet." Hij bedankt haar ook voor haar liefde voor Metallica: "En bedankt dat Metallica een deel is van je leven en je rit naar huis."

S&M2

De muzikant biedt Tracey vervolgens VIP-tickets aan voor een Metallica-show, voordat hij haar een nog groter geschenk geeft - een gesigneerd exemplaar van S&M2 op vinyl, een album dat naar verwachting pas over twee maanden in de winkel te vinden zal zijn. De cadeautjes houden niet op, want Bednar krijgt van Kimmel ook nog een tegoedbon van 10.000 dollar voor superstore Big Lots en extra cadeaubonnen voor haar collega's.

Bekijk de video hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie