NPO Radio 2 Top 2000

Paskal Jakobsen over BLØF in de Top 2000: 'Onze muziek is omarmd door het volk'

foto: Emma Pot
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Paskal Jakobsen over BLØF in de Top 2000: 'Onze muziek is omarmd door het volk'

Dat de muziek van BLØF door het Nederlandse publiek wordt omarmd is geen geheim. Paul Rabbering maakt een praatje met Paskal Jakobsen over onder andere de zeventien noteringen van zijn band in de Top 2000.

Als het gaat om de lijst der lijsten, kunnen de heren van BLØF een feestje vieren. Met zeventien platen kunnen ze zichzelf een van de Nederlandse hofleveranciers van de Top 2000 noemen. Of Paskal ook de daadwerkelijke top drie van zijn band op weet te noemen is nog maar de vraag...

Video niet beschikbaar

Dan maar thuis

Paul Rabbering praat ook met Paskal over de nieuwe lockdown. Voor de zanger is het even slikken als hij deze nieuwe maatregelen hoort. "Het is nogal een industrie dat wordt geraakt", zegt de leadzanger van BLØF. Toch probeert hij ook de positieve kanten in te zien: "Ik merk wel dat als je even went aan het feit dat je niets kunt, je ook heel goed gewoon thuis kunt zijn. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen. Ik kan niet zeggen dat ik er nu onder lijd, maar ik heb wel een enorme honger naar dat de wereld weer opengaat."

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

De beste, leukste en mooiste liedjes ooit hoor je van 25 t/m 31 december in de Top 2000! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

>> KLIK HIER OM DE LIJST VAN 2021 TE BEKIJKEN <<

Ster advertentie
Ster advertentie