NPO Radio 2 Top 2000

The Rolling Stones trakteren Amerikaanse fans in 2006 op intieme theatershow

foto: YouTube still
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. The Rolling Stones trakteren Amerikaanse fans in 2006 op intieme theatershow

The Rolling Stones staan al decennialang op de grootste podia die je maar kunt bedenken, maar zo nu en dan wijkt de Engelse rockband ook uit naar wat kleinere zaaltjes. Zo ook in 2006, wanneer The Stones een onvergetelijke show in Beacon Theatre in New York verzorgen.

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze The Rolling Stones live hebben gezien tijdens een intieme theatershow. Wanneer frontman Mick Jagger en zijn band in 2006 naar New York komen, hebben drieduizend fans wel die mazzel.

Toonaangevende locatie

Beacon Theatre is één van de meest toonaangevende locaties voor livemuziek en amusement in New York. Onder meer Steely Dan, Coldplay en Tom Petty & the Heartbreakers stonden al op deze bühne. In het najaar van 2006 is het de beurt aan The Rolling Stones, die een wervelende show geven in de theaterzaal. De bezoekers van het bijzondere concert gaan helemaal op in de muziek en The Stones geven al hun energie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Rolling Stones in de NPO Radio 2 Top 2000

Je hoorde The Rolling Stones 23 keer in de NPO Radio 2 Top 2000 van 2021. Paint It Black was met positie vijftig hun hoogst genoteerde nummer.

Ster advertentie
Ster advertentie