NPO Radio 2 Top 2000

Sting komt met nieuw album en deelt eerste single

foto: Bullet-Ray
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Sting komt met nieuw album en deelt eerste single

Sting komt eind dit jaar nog met een nieuw album. Naast deze bekendmaking deelt hij ook de eerste single van de plaat die The Bridge zal heten.

The Bridge is het vijftiende studioalbum van de voormalig frontman van The Police. Het album komt uit op 19 november en telt 10 nummers. De plaat is ontstaan tijdens de coronapandemie, die ook voor Sting niet gemakkelijk is geweest. Alle nummers zijn op afstand opgenomen, maar volgens Sting heeft dat geen invloed gehad op de muziek. "Waar ik over zing komt recht uit mijn hoofd en hart. Het zijn grote gevoelens en het betekent veel voor me", aldus de zanger over het schrijfproces.

If It's Love

Sting houdt het niet alleen bij het aankondigen van de nieuwe plaat, maar deelt ook de eerste single van de plaat: If It's Love. Beluister hieronder alvast het eerste aanstekelijke geluid van de nieuwe plaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sting in de Top 2000

In 2020 staat Sting acht keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Zijn hoogste notering is Fragile op nummer 130. Benieuwd naar de rest van de noteringen? Check hier de hele lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie