Roodshow

O'G3NE ziet Songfestival wel zitten

  1. Nieuwschevron right
  2. O'G3NE ziet Songfestival wel zitten

O'G3NE was te gast bij Roodshow Late Night om hun nieuwe single 'Take The Money And Run' te spelen. Zou dit misschien iets zijn voor het Songfestival in 2017?

In de voetsporen van Douwe Bob

De zussen van O'G3NE zijn te gast bij de Roodshow Late Night. Ze hebben een hoop bij te praten, want ze doen mee met De Beste Zangers Van Nederland en ze gaan op tour langs verschillende theaters. Hun naam wordt net als Dotan, Caro Emerald en Jett Rebel genoemd als mogelijke kandidaat voor het Eurovisie Songfestival 2017. Ze staan er in ieder geval voor open. "We zullen het wel anders aanpakken", vertellen de zussen. Van hen hoeven we geen country-achtig nummer te verwachten. "Het zou een ontzettend vette uitdaging zijn."

Nieuw album

De dames zijn druk bezig met het werken aan een nieuw album. Naar verwachting zal die uitkomen in september. Een maand later starten ze met een theatershow. "We staan er met een band, veel akoestisch en meerstemmigheid. Ook zal er veel worden gelachen", beloven ze. In de studio geeft O'G3NE vast een voorproefje van hun nieuwe show en album met het nummer 'Take The Money And Run'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie