Podcast
AVROTROS

De Keiharde Pödcast viert een knallend eindejaarsfeestje

foto: De Keiharde Pödcast
  1. Nieuwschevron right
  2. De Keiharde Pödcast viert een knallend eindejaarsfeestje

Het jaar 2022 diende volgens Suzanne Bosman en Mike Arntz in stijl te worden afgesloten. Gezien het feit dat De Keiharde Pödcast voor en door luisteraars wordt gemaakt, werden er een aantal luisteraars uitgenodigd om samen met Suzanne en Mike deze laatste aflevering van het seizoen samen te maken.

Zes luisteraars kwamen met hun favoriete plaat onder de arm naar de studio in Hilversum. Het werd een zeer gezellige avond met lekkere drankjes, snacks, chips, mooie verhalen en goede muziek waarbij tevens ook nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

In deze aflevering hoor je muziek van Avenged Sevenfold, Soen, Subspectral, Corrosion Of Conformity, Black Peaks, Paradise Lost en Ghost.

Suzanne Bosman en Mike Arntz wensen je 'a very metal X-mas and a heavy new year'! Blijf ondertussen je verzoeken, verhalen, concertverslagen, albumbelevingen en, speciaal voor alle bands, je nieuwe muziek mailen naar dekeiharde@avrotros.nl. In januari is De Keiharde weer terug!

#17 - Eindejaarsfeestje 2022 (S06) - De Keiharde Pödcast

De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie