Podcast

Pjotr in Tekstuele Voorlichting: 'Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Pjotr in Tekstuele Voorlichting: 'Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praten Martine en Matthijn met Pjotr.


‘Ik wil de prijs wel betalen, maar liever niet te duur’, rapt Pjotr in z’n hit Zonneschijn. Op z’n recente mixtape Kofferbak blikt hij terug op dat liedje en in de podcast zegt hij daarover: "Carrière is leuk, maar het draait om het grotere plaatje." Hij legt uit waarom relaties en geloof in God belangrijk voor hem zijn. Pjotr zit al jaren bij het label Lieve Jongens van Snelle. Via z’n hits loopt het gesprek langs Omgekeerde Wereld. Een liedje voor zijn chron"isch zieke moeder: Je voelt dat dat liedje echt is. Zij zegt dat mijn muziek haar troost."

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

#9 - PJOTR: ‘Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom’ (S05) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie