Podcast
EO

Zangeres SERA: 'Ik heb gezien dat het leven zo over kan zijn'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Zangeres SERA: 'Ik heb gezien dat het leven zo over kan zijn'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met zangeres SERA.

Sera de Bruin (SERA) uit Sliedrecht werkte in een frietzaak en ging in het dorp waar ze woonde vaak over de tong. Ondertussen bouwde ze online tijdens de pandemie een enorm publiek op. Dat ging extra hard toen Justin Bieber haar in de gaten kreeg. Deze talentvolle artiest ploft in een nieuwe aflevering op de bank bij Martine in Tekstuele Voorlichting.

“Ik heb te vaak mijn hart gegeven en het daarna op straat zien liggen.” In Head Held High rekent SERA af met alle roddels en doet ze wat ze wil. Die houding is krachtig en tegelijkertijd schuilt er een kwetsbaarheid onder. Eentje die Sera ook deelt met Martine: “Als ik teleurgesteld ben, komt er altijd een moment dat ik me herpak. Als ik van het leven wil genieten moet ik wel. Want het kan zo over zijn. Dat heb ik gezien.” Daarmee doelt ze op het verlies van haar vader. Het blijkt een extra laagje onder deze levenshouding en onder dit liedje te zijn.

Luister hieronder naar de aflevering:

#10 - SERA: “Ik heb GEZIEN dat het LEVEN ZO OVER kan zijn” (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie