Podcast

Counting Wolves en de zeven zangers in De Keiharde Pödcast

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Counting Wolves en de zeven zangers in De Keiharde Pödcast

Suzanne Bosman en Mike Arntz houden ervan om jonge veel belovende bands in De Keiharde studio uit te nodigen en dus zijn deze week bassist Valentijn Bakker en drummer Jari van Winkel van de Amsterdamse metalcore- band Counting Wolves te gast.

Suzanne en Mike praten met de mannen over de band, de muziek, hun ervaringen tijdens wat de BBC noemde 'grootste oplichtingszaak in de muziek business', de zeven zangers die op hun debuutalbum Nero (releasedatum 28 augustus) zijn te horen en de mannen kletsen tijdens de show gezellig mee . Natuurlijk wordt er ook een track van het album gedraaid, Nama..

Metaltip van Suzanne

Alexander Stupers hangt aan de telefoon en hij praat over de eerste kennismaking van zijn zoon met de hardere muziek en hoe ze samen naar het concert van Equilibrium zijn geweest. Zijn vader- en metalhart ging helemaal open toen zijn zoon bij supportact Trollfest op het podium werd getrokken. Suzanne heeft een metaltip uit Frankrijk meegenomen en Mike heeft een album van het Engelse Thunder uit zijn cd-kast getrokken.

Verder hoor je in deze aflevering van De Keiharde Pödcast muziek van Viciuos Rumours, Motorpsycho, Confessor en Sólstafir. Luister hieronder:

#4 - Counting Wolves en de zeven zangers (S04) - De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie