Podcast
EO

S10: 'Liedjes zijn mijn allerdiepste geheimen'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. S10: 'Liedjes zijn mijn allerdiepste geheimen'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting gaan Martine ten Klooster en Matthijn Buwalda in gesprek met talent S10. Ze vertelt over haar nieuwe plaat en over de geheimen die ze deelt in haar songteksten.

Sinds het songfestival is Stien den Hollander niet meer weg te denken uit de Nederlandse pop. Onder de naam S10 bracht ze onlangs haar plaat Ik besta voor altijd zolang jij aan mij denkt uit, met daarop heel persoonlijke liedjes. Martine en Matthijn ontdekken steeds wat lichtpuntjes in haar songteksten en S10 is er om jou en mij vervolgens te vertellen wat deze betekenen. Of toch niet?

Beluister de nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting hieronder:

#9 - S10: "Liedjes zijn mijn allerdiepste geheimen" (S06) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie