Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Transfer van Wijnaldum is om te kotsen!'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Transfer van Wijnaldum is om te kotsen!'

In deze nieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast maken de heren zich kwaad op Georginio Wijnaldum die een transfer maakt naar Saoedi-Arabië. Ze staan stil bij de prestatie van Max Verstappen, verbazen zich over de organisatie van de Vuelta en praten je bij over het voetbalweekend.

Wijnaldum naar Saoedi-Arabië? "OM TE KOTSEN!" De heren vinden dat hij dat niet kan maken nadat hij VI geboycot heeft naar aanleiding van uitspraken rondom Akwasi. En als je staat voor de mensenrechten ga je niet naar zo’n land. Sport blijkt maar weer eens te koop te zijn en dat is jammer.

Verder staan Erik en Frank stil bij de prestaties van Max Verstappen. Hij schrijft historie. Zelf is hij niet echt euforisch, waarom is dat toch? Max is volgens het duo slecht in het geven van interviews. Wie ook niet goed was met de media was de voetballer Garrincha. Frank had zo graag van Max gehouden, maar dat lukt niet. Ook vinden de heren wat van de opmerking van Hamilton, die in zijn tijd meer interne competitie had in z’n teamgenoten.

Dan nog de ronde van Spanje, waarin Jumbo-Visma de Max Verstappen is van de wielrennerij. Het is een rare ronde, het lijkt een slechte B-film. De regels veranderen waar je bijzit. De heren vinden het heerlijk dat Sepp Kuss in het rood rijdt. Zou hij voor de winst mogen gaan? Zouden Roglic en Vingegaard hem de overwinning gunnen? Erik gooit er een mening uit: hij moet Remco Evenepoel niet.

Frank geeft ook nog een wedstrijdanalyse van Willem 2 – NAC. En bij FC Utrecht is er altijd wat. Zonde. Gaat Jans het redden? Feyenoord daarentegen lijkt het lek boven te hebben, maar Ajax niet. Wat een kutwedstrijd was dat. Al mag die penaltynemer van Fortuna ook wel van voetbal af.

Tot slot moeten de mannen toch ook nog even het interview met Matthijs van Nieuwekerk bespreken. En deze week is er een internationale mystery guest. Je hoort het in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Nu in je favoriete podcast-feed.

#30 - Transfer van Wijnaldum: “Om te kotsen” (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl

Ster advertentie
Ster advertentie