Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Accepteer dat wielrennen een oneerlijke sport is'

foto: Fotograaf: Eric Lalmand
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Accepteer dat wielrennen een oneerlijke sport is'

Wie dit weekend alles in de sportwereld heeft gevolgd, kon niet heen om een langgerekte sportzondag. Van de marathon in de ochtend tot de vrouwenkoers van Amstel Gold Race tussen de middag, tot de finish van de mannen en de spanning in de eredivisie aan het einde van de dag. Maar daarvoor had het team iets anders te bespreken...

Want op bureausportpodcast@bnnvara.nl kwam niet alleen een tsunami aan mails binnen, maar ook een hoop audiobestanden. Want Franks gezongen slagzin "wonderful" zorgt voor heel veel reacties door musici. Meerdere mensen stuurden hun eigen versie van deze topsong in en het resultaat is te beluisteren in je favoriete podcastapp.

Verder veel wielrennen, want de Amstel Gold Race is ook vandaag het gesprek van de dag. De kou bij de vrouwen houdt de gemoederen bezig en bij de mannenkoers zorgde Leo van Vliet volgens velen voor een onevenredig groot voordeel voor raceleider Tadej Pogacar. De halve wielerwereld was woest, maar volgens Bureau Sport is er nog een andere oplossing: accepteren dat de wielersport oneerlijk is. In de podcast vertellen de heren waarom.

Team Bureau Sport keek natuurlijk ook naar de Marathon van Rotterdam en was geraakt door de vriendschap tussen Abdi en Nageeye. Naar aanleiding daarvan in de podcast een kleine geopolitieke analyse. En Erik was op zijn beurt geraakt door Arjen Robben, die wel heel blij was met zijn tijd op de marathon.

Dat, een analyse van de titelstrijd in de eredivisie en natuurlijk ook een vreselijk slechte mystery guest in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport. Nu live op je podcastfeed!

#14 - "Accepteer dat wielrennen een oneerlijke sport is" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl

Ster advertentie
Ster advertentie