Podcast
AVROTROS

Wat weet je nog van de jaren '90? Test je kennis met de Popduel Podcast

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat weet je nog van de jaren '90? Test je kennis met de Popduel Podcast

NPO Radio 2-DJ Paul Rabbering heeft zijn legendarische radiospel vertaald naar een gloednieuwe podcast! Met de Popduel Podcast word je volleerd muziekkenner van dit roemruchte decennium.

In de Popduel Podcast ga je het duel aan met… jezelf! Quizmaster Paul stelt je in elke aflevering 5 vragen over allerlei uiteenlopende muziek en artiesten uit de Nineties. Hij geeft je uiteraard na afloop het goede antwoord en je krijgt ook nog eens allerlei leuke weetjes te horen. Spijker je popkennis bij en maak jezelf onverslaanbaar in pub- en popquizzen bij jou in de buurt!

Terugkerende items in de podcast zijn de introquiz en het voormalige radiospelletje Wie Is De Bob?. Bij dat laatste onderdeel wordt een grote 90s hit gecoverd in de stijl van Bob Dylan. Aan jou de taak om te raden welke track Bob speelt! Hoe dat klinkt? Luister hier alvast naar een voorbeeld:

Vanaf nu, zaterdag 18 maart, is de Popduel Podcast te beluisteren in je favoriete podcast app, met wekelijks twee nieuwe afleveringen van elk 6 minuten! Lekker voor onderweg, thuis op de bank of tussen je drukke werkzaamheden door. Speel ‘m nu!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pauls 90s

Pauls 90s is elke zaterdag tussen 02.00 en 04.00 uur te horen bij AVROTROS op NPO Radio 2. Je hoort Paul Rabbering ook elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur met zijn programma PAUL!

Het antwoord van het bovenstaande Wie Is De Bob? fragment is: Wonderful Days van Charly Lownoise & Mental Theo

Ster advertentie
Ster advertentie